Beste Ring deurbel

Ring timmert aardig aan de weg en heeft verschillende slimme beveiligingsoplossingen in haar systeem. Momenteel zijn de meest populaire producten de slimme deurbellen van Ring. Slimme deurbellen zijn deurbellen die voorzien zijn van een camera en microfoon, hierdoor kun je via je mobiel kijken wie er voor de deur staat en kun je communiceren met de persoon. Omdat er veel verschillende Ring deurbellen zijn en ze ook veel op elkaar lijken, hebben we onderzoek gedaan naar de ‘Beste Ring deurbel’.

In dit bericht lees je welke slimme deurbellen Ring allemaal heeft en wat de verschillen hier tussen zijn. Toch kunnen we na het onderzoeken en vergelijken van deze deurbellen toch zeggen dat er veel verschil zit in de verschillende deurbellen. Hierbij moet je denken aan de werking van de deurbel, kwaliteit van de camera en natuurlijk ook de prijs.

Welke Ring deurbellen zijn er op dit moment?

Sinds kort heeft Ring een nieuwe deurbel (update) de Ring 3 en Ring deurbel Plus. Beide deurbellen hebben nieuwe functies en zijn een upgrade van een voorgaande model. Momenteel heeft Ring de volgende deurbellen in haar assortiment: Ring deurbel 2, Ring deurbel 3 (en 3 Plus), Ring deurbel Pro, Ring deurbel Elite en de Ring Door View cam. Bekijk deze modellen hieronder: 

ring deurbel 2

Ring deurbel (2de generatie)

Goedkoopste en eerste deurbel van Ring. De deurbel werkt met een accu en heeft alle functies van een slimme deurbel

ring deurbel 3

Ring deurbel 3

De nieuwe Ring deurbel. Deze Ring 3 heeft nieuwe functies, waaronder een nieuw ontwerp, 5Ghz ondersteuning en makkelijker te installeren.
ring deurbel 3

Ring deurbel 3 Plus

Bekijk hier de EZVIZ DB1 deurbel. Een hele goede deurbel die erg goed werkt met verschillende domotica systemen.

ring pro

Ring deurbel Pro

Deze Ring deurbel Pro werkt bedraad. Dit zorgt er voor dat je nooit meer problemen hebt met een lege accu, wel is de deurbel wat moeilijker te installeren.

ring deurbel elite

Ring video deurbel Elite

Gave Ring deurbel die je inbouwt in je deurpost. Ook werkt de deurbel met PoE, hierdoor heb je nooit problemen met de wifi.

Ring door view cam

Ring Door View Cam

De Ring Door View Cam plaatst je op je deur en aan de achterzijde van de deurbel hangt een display. De View Cam is als het ware een slimme deurspion.

Wat zijn de grootste verschillen tussen de Ring deurbellen?

Om een vergelijking en de verschillen tussen de Ring deurbellen kenbaar te maken is het belangrijk dat we naar de aspecten kijken die belangrijk zijn voor een slimme deurbel. Voor het kopen van een slimme deurbel adviseren we altijd te kijken naar de volgende punten:

  • Werking van de deurbel: hoe werkt de deurbel?
  • Aansluiting: is de deurbel draadloos en werkt de deurbel met een accu of dien je de deurbel te verbinding met bedrading?
  • Geluidskwaliteit en beeldkwaliteit: hoe goed is de persoon verstaanbaar en hoe duidelijk is het beeld?
  • Extra functies van de deurbellen: ook belangrijk om te kijken naar welke functies een deurbel heeft, vaak kan dit doorslaggevend zijn of heeft een deurbel bepaalde functies die toch handig kunnen zijn.

Op basis van bovenstaande aspecten hebben we de deurbellen met elkaar vergeleken, bekijk onderstaande tabel voor deze vergelijking. Natuurlijk hebben we ook de prijs van de deurbel meegenomen in de vergelijking, omdat prijzen behoorlijk verschillen.

Conclusie: Wat is de beste Ring deurbel?

Zoals je boven kunt zien zit er veel verschil in de verschillende Ring deurbellen. Als wij een deurbel zouden moeten kiezen zouden wij voor de Ring Deurbel Pro kiezen. Deze keuze heeft met name te maken met de aansluiting. Zelf zouden wij altijd kiezen voor een slimme deurbel met bedrading, hierdoor heb je nooit meer problemen met een lege accu of dat de deurbel niet meer werkt omdat de accu er mee op houdt.

Wil je zelf liever voor de makkelijke weg gaan? Dan zijn de deurbellen die werken met een accu, waaronder de Ring deurbel 3 of de Ring Door View Cam ook een hele goede keuze. Zelf zijn waren we erg verrast hoe makkelijk de Ring Door View Cam te installeren was. Heb je al een deurspion kies dan zeker voor de Ring Door View cam.

Speelt geld weer geen rol en wil je voor de mooiste Ring deurbel gaan, kies dan voor de Ring Video Doorbell Elite. Deze deurbel is wat moeilijker te installeren omdat je deze ingefreeds wordt in je deurpost. Wel is het interessant dat de deurbel werkt met PoE, hierdoor heb je nooit gedoe met wifi.

ring pro

Onze keuze: Ring deurbel Pro

Als wij zouden moeten kiezen voor een goede Ring deurbel, zou onze keuze uit gaan naar de Ring deurbel pro.
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general