Bose domotica - Bose smart home

Je Bose systeem integreren in je smart home? Dat kan met Bose domotica, het systeem van Bose kan namelijk volledig opgenomen worden in je domotica systeem. Met deze toepassing kun je bijvoorbeeld je speakers bedienen via een bedieningspaneel, hierdoor heb je een goed overzicht waar speakers zich in je huis bevinden en welke het doen.

Voor het compleet te integreren van Bose domotica kun je kiezen voor een KNX systeem, maar de makkelijkere weg is te kiezen voor een smart speaker van Bose. De smart speakers van Bose hebben een geïntegreerde spraakassistent van Google, hierdoor zijn de speakers van Bose perfect te integreren in je Google Home systeem. Bekijk hieronder welke Bose speaker je hiervoor kunt gebruiken:

Bose Domotica of smart home apparaten:

Bekijk hieronder de smart speakers van Bose die je kunt koppelen met Google Home. De speakers hebben een ingebouwde spraakassistent en zijn daarom perfect te integreren in het Google Home systeem.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Bose Portable Home speaker

Bose Portable Home speaker

299.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
bose home speaker 300

Bose Home speaker 300

279.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Bose Home speaker 500

Bose Home speaker 500

329.00
Toon volgende
Mocht je meer informatie willen ontvangen of je wil het je huidige Bose systeem laten integreren in een domotica systeem? Bekijk dan even op onze domotica bedrijven pagina en vul je gegevens in en de vraag die je hebt. Zo brengen we je snel in contact met de juiste domotica installateur.
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general