Duux - Duux Smart home

Duux is een vrij nieuw smart home merk dat zich richt op het verbeteren van de luchtkwaliteit in een huis. Zo bestaat het assortiment uit luchtbevochtigers, luchtreinigers, luchtkoelers en nog veel meer apparaten om de luchtkwaliteit in huis aan te sturen. Veel van de apparaten van Duux zijn smart en hebben slimme functies. Je kunt de apparaten bedienen met een app en automatiseren via de app. Op deze pagina lees je alles over de smart home apparaten van Duux.

Smart apparaten van Duux

Bekijk hieronder welke slimme apparaten Duux allemaal in haar assortiment heeft en verkoopt. Klik op een apparaat om meer te lezen over deze apparaten en er achter te komen wat je er allemaal mee kunt doen. Wil je meer weten over het merk zelf scrol dan door voor meer informatie over Duux.

Wat is Duux voor een bedrijf?

Duux is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de luchtbehandeling in huishoudens. Het woord Duux staat voor Dutch en Luxury. De luxe probeert Duux te verwerken in de producten en dat is kennelijk zichtbaar, want de producten van Duux zijn mooi vormgegeven. Naast Nederland verkoopt Duux ook haar producten internationaal en zijn de producten in meer dan 30 landen te koop. Het assortiment van Duux bestaat uit de volgende productgroepen:
  • Ventilatoren
  • Luchtreinigers
  • Air coolers
  • Mobiele airco's
  • Smart
  • Luchtwassers
  • Luchtbevochtigers
  • Heaters
  • Aromavernevelaars
  • Luchtontvochtigers
Het logo van Duux is een samenkomst van de Nederlandse geschiedenis en de bedrijfswaarde van Duux. Het logo lijkt dan ook op een windmolen wat staat voor de Nederlandse geschiedenis en natuurlijk de luchtkwaliteit van Duux.

De Duux luchtreinigers en filters

Verschillende apparaten zijn voorzien van filters, vooral bij luchtreinigers is het belangrijk om hier op te letten. Zo zijn sommige Duux apparaten voorzien van HEPA filters en actieve koolstoffilters. Belangrijk is dat je per apparaat checkt welke Duux filters deze heeft en wat het nut hiervan is. Je wilt natuurlijk dat een luchtreiniger je omgeving goed reinigt. De Duux Sphere is een luchtreiniger die bijvoorbeeld voorzien is van dubbele filterbescherming. In de reiniger zit een ingebouwde ionisator die ionen in de lucht verspreidt, vervolgens hechten kleine stofdeeltjes zich aan deze ionen en worden ze opgevangen door de HEPA filter. Ook is de Sphere van Duux voorzien van actieve koolstoffilters die gevaarlijke gassen uit de lucht verwijderd en ongewenste geurtjes verwijderd. De Duux filters kun je los bestellen en zijn eenvoudig te vervangen.

Duux luchtbevochtigers waar zijn deze goed voor
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general