Eufy

Eufy is een smart home merk dat voorheen vooral bekend was van slimme beveiligingsapparaten, denk aan een compleet beveiligingssysteem, slimme deurbellen of losse camera’s. Sinds kort heeft Eufy ook andere slimme apparaten toegevoegd aan het assortiment. Een belangrijke nieuwe onderdeel zijn bijvoorbeeld de Eufy RoboVac robotstofzuigers.

De missie van Eufy luidt als volgt: “Smart Home Simplified”. Eufy wilt hiermee gebruiksvriendelijke apparaten verkopen die het leven gemakkelijker en simpeler willen maken.

Wat voor slimme apparaten heeft Eufy?

Eufy heeft veel nieuwe apparaten toegevoegd aan haar assortiment en er komen steeds meer nieuwe apparaten bij. Het grootste deel bestaat momenteel uit een beveiligingssysteem. Elk apparaat is te koppelen aan het bassistation van Eufy en werkt daardoor ook goed met elkaar. Bekijk hieronder welke apparaten en producten Eufy verkoopt:

Categorieën
 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd
 • Verlopen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2
eufy video deurbel slim

Eufy Video Doorbell Battery Slim

99.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
eufy robovac 35c

Eufy RoboVac 35C

249.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
eufycam 2

Eufycam 2

349.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 4
eufy chime

Eufy Chime – Eufy gong

39.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 4
slimme deurslot eufy

Eufy slim deurslot

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 4
eufy video deurbel

Eufy Video Deurbel

129.00
Toon volgende

De Eufy HomeBase 2 het bassistation van Eufy

Bijna elk product van Eufy dien je te koppelen met de Eufy HomeBase 2. Dit basisstation koppel je vervolgens aan het internet. Het voordeel hiervan is dat de apparaten niet direct verbonden zijn aan je wifi en dat is een stuk veiliger. Op de HomeBase kun je ook alle opgeslagen beelden opslaan en hierdoor hoef je de beelden niet op te slaan in de cloud. Een ander voordeel  hiervan is dat je ook geen geld kwijt bent aan extra abonnementskosten. Ook kun je in de HomeBase gewoon een SD-kaartje stoppen, hierop kun je ook opgenomen beelden opslaan.  

Wat is Eufy by Anker?

Eufy is een onderdeel van het bedrijf Anker Innovations. Anker heeft verschillende divisies waar Eufy er één van is, vandaar dat je ook wel eens Eufy by Anker tegenkomt. Anker Innovations bestaat momenteel uit de volgende divisies:
 • Anker: deze divisie bestaat uit oplaadtechnologie en omvat verschillende producten om iets op te laden.
 • Soundcore: Eufy Soundcore bestaat uit luidsprekers en oortelefoons, deze zijn vooral bekend door de luidsprekers met beat gestuurde lichtshow en zweetbestendige oortelefoons.
 • Eufy: Eufy bestaat uit smart home producten als slimme beveiligingsapparaten, robotstofzuigers en slimme babymonitors.
 • Nebula: de Nebula divisie bestaat vooral uit slimme entertainmentapparaten. Eén van de opvallendste en bekendste apparaten is de slimme draagbare bioscoop.

Hoe werkt de Eufy app?

De meeste apparaten van Eufy werken met de Eufy Security app. Deze Eufy app is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met deze app kun je verschillende apparaten van Eufy bedienen. Heb je bijvoorbeeld meerdere beveiligingscamera's dan kun je deze camera's in één app bedienen en bekijken. Eerst dien je de HomeBase 2 te koppelen met de Eufy app en vervolgens voeg je hier camera's aan toe. Vervolgens kun je in de Eufy app de beelden van de camera's bekijken en kun je aangeven of je bijvoorbeeld weg bent. Ben je weg dan weten de camera's dat ze je huis in de gaten moeten houden.

Wat is Eufy Pan Tilt?

Eufy Pan Tilt zijn de camera's die je op afstand kunt besturen, zo kun je de camera's bewegen en inzoomen. Ideaal wanneer met de camera niet de gehele kamer inbeeld krijgt kun je de camera bewegen. Deze camera staan ook wel bekend als PTZ-camera's . De meest bekendste Eufy Pan Tilt camera is de: Eufy Indoor Cam 2k Pan & Tilt.

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt

De Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is de bekendste slimme camera van Eufy. Dit model is bedoelt voor binnenshuis en werkt met bedrading, je hebt dus geen accu of batterijen nodig. De camera filmt in Full HD en heeft de volgende speficiaties:
 • Aantal graden pan: 360°
 • Digitale zoom: 8
 • Infraroodcamera: tot 10 meter
 • Bewegingssensor: Ja
Ook heeft de camera een ingebouwde microfoon, hierdoor kun je ook praten door de camera. In de Eufy-app kun je ook de live beelden streamen, zodat je ook wanneer je niet thuis bent live beelden ontvangt. Met deze camera kun je de beelden opslaan in de cloud, NAS of een SD-kaartje.

Verschillende koppelmogelijkheden met Eufy

Wanneer je al apparaten in je smart home hebt is het belangrijk om te weten of apparaten te koppelen zijn met elkaar. Gelukkig is dat bij Eufy in de meeste gevallen mogelijk, wel dien je rekening te houden dat sommige functionaliteiten nog niet optimaal werken. Zo is Eufy bijvoorbeeld te koppelen met Google Home, maar kun je de beelden nog niet bekijken op de Google Nest Hub. Dit zijn de koppelmogelijkheden van Eufy:
 • Amazon Alexa: heb je al producten van Amazon Alexa of een Alexa smart speaker? Dan kun je de Eufy producten hier mee koppelen.
 • Apple HomeKit: ook is er sinds kort een update doorgevoerd waardoor verschillende Eufy producten te koppelen zijn met HomeKit, lees hier alles over Eufy en HomeKit.
 • Google Assistant: de meest gebruikte spraak assistent in Nederland is Google Assistant. Ook de apparaten van Eufy kun je koppelen met Google Assistant.
 • Homey: Homey is bijna met elk systeem te koppelen en zo ook aan Eufy!
 
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general