FIBARO Domotica

Fibaro is een relatief nieuw maar populair z-wave compatible domotica systeem. Omdat het systeem werkt op basis van het z-wave protocol en alle beschikbare z-wave modules ook ondersteund worden zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Het systeem is volledig draadloos en kan dus in elke bestaande woning worden geïnstalleerd zonder enig hak- of breekwerk.

Het systeem bestaat uit een centrale module (er is keuze uit de zogenaamde Home Center 2 of Home Center Lite) welke zorgt voor de aansturing van de gekoppelde modules en de bedieningsinterfaces verzorgt. Deze centrale module, eigenlijk een soort mini computer, beschikt over stevige hardware en is daarmee gereed voor eventuele toekomstige uitbreidingen. De HC2 en de HC Lite zijn beide voorzien van passieve koeling en daarmee volledig geluidloos, eventueel ook geschikt om gewoon in de woonkamer te plaatsen dus.

Het systeem kan worden aangestuurd door middel van de meeste gangbare mobiele telefoons en telefoons waar geen speciaal voor Fibaro gemaakte app beschikbaar is kunnen eventueel gebruik maken van de webinterface.

Door middel van een grafische editor kunnen relatief eenvoudig scenes worden gemaakt, dit gebeurt grotendeels door middel van een drag & drop interface. Voor de liefbebbers is het ook nog mogelijk om door middel van LUA en virtuele devices de meest geavanceerde scripts te maken, dit is niet voor iedereen weggelegd maar voor veeleisende gebruikers een belangrijke optie die alleen beschikbaar is op de Home Center 2.

Bekijk hier alle beschikbare producten van FIBARO:

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
fibaro heat controller

Fibaro The Heat Controller

74.95
Toon volgende
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general