HomeWizard Domotica

HomeWizard is het centrale punt voor huisautomatisering, zo kun je met HomeWizard je huis besturen met je smartphone, tablet of computer. Het handige van van HomeWizard is dat er naast een standaard app ook een handige webapp is. Op je computer kun je dan ook je smart home apparaten bedienen en handige scenes maken.

Met het systeem van HomeWizard kun je alle kanten op en zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het draadloos schakelen van je verlichting of het monitoren van je beveiligingscamera of alarmsysteem. Kies je voor HomeWizard dan heb je het station van HomeWizard nodig. Nu HomeWizard smart home kit met twee slimme stekkers en afstandsbediening voor € 99,-

Wat voor mogelijkheden heb je met HomeWizard?

HomeWizard is een systeem waarmee je veel mogelijkheden hebt en veel integraties kunt maken en bedenken. Bekijk bijvoorbeeld real-time wat de energieverbruik is of de energieopbrengst van je zonnepanelen. Belangrijk is dat je kijkt welke producten met het systeem werken en te integreren zijn. Momenteel werkt HomeWizard met de volgende systemen en merken:

  • Philips Hue: slimme verlichting (wel Hue Bridge benodigd)
  • KlikAanKlikUit: voor onder andere slimme schakelaars
  • Smartwares: slim weerstation voor het aansturen van rolluiken etc. Gebruik hier bijvoorbeeld Smartwares weerstation SHS-54000 voor
  • Foscam: voor bijvoorbeeld slimme beveiligingscamera’s (beveiligingscamera’s)
  • Somfy: voor al je slimme zonwering en rolluiken

Alternatief Homewizard

Het is altijd goed om ook even naar alternatieven te kijken. Hoewel wij erg tevreden zijn over het systeem van HomeWizard, kan het voor jouw situatie wel verschillen en is een ander systeem misschien wel interessant voor je. Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn als je alleen slimme verlichting wilt je gewoon kiest van een merk dat slimme verlichting aanbiedt, bijvoorbeeld Philips Hue. Kies je dan voor Hue dan heb je geen kosten voor het HomeWizard station niet nodig. 

Ook kan het gewoon dat een ander systeem beter bij jouw wensen past en/of je misschien al producten hebt van een bepaald merk. Bijvoorbeeld schakelaars van KlikAanKlikUit dan kun je ook voor dat systeem kiezen. Ook al werkt het systeem van HomeWizard samen met de producten van KlikAanKlikUit is het dan toch beter om te kiezen voor het systeem dat daadwerkelijk bij het product hoort. Alternatieven voor HomeWizard zijn bijvoorbeeld:

 

 
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general