KlikAanKlikUit (kaku)

Klik Aan Klik Uit Systemen zijn nu al jaren in Nederland de producten waarmee draadloos comfort eenvoudig aan huis wordt toegevoegd. In consumententaal: Klikaanklikuit (KAKU) is het merk achter veel producten met draadloze oplossingen. Bijvoorbeeld de KlikaanKlikUit DimmersSchakelaars en sinds kort het Domotica Systeem: ICS-2000. In verhouding tot bijvoorbeeld Nest en Google Home kenmerkt Klik Aan Klik uit zich ook door lagere prijzen. Vandaar dat Klik Aan Klik Uit producten vaak zijn te vinden bij de Gamma en de Praxis en dus toegankelijker en populair zijn voor het grote publiek.

KlikAanKlikUit is begonnen als een setje van een afstandbediening met een aantal doorsteek modules maar is in 2020 uitgegroeid tot een volwaardig domotica systeem met de nieuwste ICS 2000 systemen. In het begin werden deze systemen met reviews van een 7 of een 8 ontvangen, maar nu we veel updates verder zijn is dit ICS 2000 systeem zeer populair (reviews van 9/10) als Smart Home Hub.

Eén van de grote voordelen van alle KlikAanKlikUit blijft de lage prijs. Je heb geen dure centrale module nodig om te starten, een zender en ontvanger is al voldoende om een lamp of apparaat op afstand te kunnen schakelen. Met de APA3-1500R starter set, bestaande uit 3 doorsteek modules en een afstandbediening, ben je al op weg voor minder dan 30 euro.

Voor minder dan 30 Euro ben je al op weg met KlikAanKlikUit domotica. Bij Andere partijen ligt dit bedrag vele malen hoger.

Het aantal beschikbare modules is in de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Een ander voordeel is het volledig draadloze karakter van het systeem, je hoeft dus geen muurtjes door te breken om dit systeem in uw woning toe te passen.We gaan dieper in op de populairste producten en systemen.

Bekijk hier alle beschikbare KlikAanKlikUit producten:

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
klikaanklikuit slimme stekker

KlikAanKlikUit Slimme stekker

24.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
klikaanklikuit ipcam 3000

KlikAanKlikUit KlikAanKlikUit IPCam 3000

104.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
klikaanklikuit watersensor

KlikAanKlikUit ZWLD-100 Draadloze Waterlekdetector

39.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
klikaanklikuit rookmelder

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Draadloze Rookmelder

36.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
klikaanklikuit afstandsbediening

KlikAanKlikUit ZYCT-202 Afstandsbediening

24.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
klikaanklikuit schakelaar

KlikAanKlikUit ZCTS-808 Draadloze Contactsensor

29.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Klikaanklikuit slimme ledlamp

KlikAanKlikUit ZLED-TUNE9 Dimbare E27 LED Lamp

17.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Klikaanklikuit slimme verlichting

KlikAanKlikUit ZLED-RGB9 Dimbare E27 LED Lamp

39.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
klikaanklikuit temperatuurmeter

KlikAanKlikUit Temperatuur- en luchtvochtigheidssensor

49.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Beste Reviews
klikaanklikuit basisstation ic 2000

KlikAanKlikUit ICS-2000

84.95
Toon volgende

Klik Aan Klik Uit ICS-2000

klikaanklikuit ics 2000

De ICS staat voor Internet Control Station. Met Dit systeem kan je alle Klik Aan Klik Uit systemen in huis bedienen. 

Wat zeggen Tweakers en de reacties van Karwei en Gamma over dit nieuwe ICS 2000 Systeem? De reacties zijn over het geheel genomen bijzonder lovend. Gemiddeld zo rond de 9/10. De opmerkingen die wat negatiever zijn richten zich op zeer kleine functionaliteiten of toepassingen. Nooit over het hele systeem. Het product is verder zeer compatibel met alle andere producten van KlikaAanKlikUit die Zigbee gecertificeerd zijn.

Samen met dit systeem wordt in eerste instantie vaak een slimme wandknop/ dimbare lamp en draadloze bewegingssensor besteld.

De ICS-2000 is Super handig en echt een aanrader, De ics 2000 is echt een verbetering op de ics 1000, stuk sneller ->En dat voor een mooie prijs.

Draadloze Dimmer KAKU draaiknop

Klik Aan Klik Uit Dimmer

De Dimmer heet eigenlijk een Draadloze Draaiknop AWRT-1000 en is bij alle bouwmarkten en bijv. Bol.com verkrijgbaar. 

De dimmers van KlikAanKlikUit blijven het populairste en dus ook meest verkochte product. Dit zou zo maar door de oorsprong of naamkeuze van het merk kunnen zijn. Als je een draadloze dimmer zoekt is het systeem van KlikAanKlikUit perfect. De systemen zijn vaak doorontwikkeld en alle foutjes zijn er nu wel uitgehaald. Zelf noemen ze het product een 'draaiknop' maar in Nederland wordt door de consument vaker het woord klik aan klik uit dimmer gebruikt.

draadloze schakelaar klik aan klik uit

De schakelaars van KAKU

De schakelaars van KAKU komen overeen met de Draaiknoppen en zijn op muren herkenbare door het zeer kleine en subtiele lampje boven de knop. 

Net als andere producten van KlikAanKlikUit zijn ook deze wandschakelaars ver doorontwikkeld. Jaren terug ging het nog wel eens mis met deze knoppen maar in 2020 is iedere consument zeer tevreden met dit product, dat gezien alle 9,5/10 en 10/10 reviews op alle sites die deze producten verkopen.

  • De prijs van deze schakelaars ligt rond de 20 Euro, er zijn verschillende varianten verkrijgbaar: AWST-8800, AWST-8802 en ook nu al de AWST-9000. Kijk goed na het getal AWST zodat je als consument wel het meest nieuwe artikel thuis haalt. Al is de 8000 serie ook goed ontvangen. De AWST-10000 Serie verwachten wij voorlopig nog niet.
  • Schakelaar AWST-9000 Kopen

Verkrijgbaarheid van deze Producten

Wat meer info over waar u deze producten onder andere in huis kunt halen. Wij raden overigens in dit geval Bol.com aan gezien deze prijzen vaak net iets lager liggen dan bij de Gamma en de Praxis.

Bij Bol.com worden er maar liefst 1491 producten verkocht van KlikAanKlikUit.

KlikAanKlikUit Gamma

Bij Gamma verkopen ze 92 verschillende KAKU producten.

  • Hier kunt u dit hele assortiment in zien.

Het KAKU Assortiment bij de Praxis

Bij de Praxis verkopen ze 66 verschillende producten van KlikAanKlikUit.

  • Hier kunt u dit hele assortiment in zien.
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general