LSC Smart Connect Action

Veel merken en bedrijven zetten in op smart home, denk aan Hema, Kruidvat, Lidl en ook Action. Action heeft een speciale LSC Smart Connect lijn opgezet vol met slimme producten. In dit bericht vertellen we je alles wat je moet weten van de LSC smart Connect Action lijn.

LSC Connect handleiding:

Action heeft al een tijdje een verlichting lijn wat onder LSC valt, deze lijn bestaat uit “energiezuinige sfeermakers”. In deze lijn kun je alles kopen van halogeenlampen tot ledlampen, maar sinds kort heeft action ook LSC Smart.

LSC smart is de lijn met slimme verlichting en wat accessoires voor het bedienen van deze verlichting. Denk bijvoorbeeld aan een smart afstandsbediening en een slimme stekker. Naast verlichting zijn er ook sinds kort andere slimme apparaten als een slimme deurbel en een slimme sirene.

Het mooie van één domotica systeem is dat alle apparaten met elkaar werken en je enkel één app hoeft te gebruiken. De LSC smart apparaten werken ook met één app, de LSC Smart Connect-app. Met deze app kun je alle apparaten bedienen en met elkaar koppelen. Het werkt vrij simpel eerst download je de LSC Smart-app, installeert het product en vervolgens voeg je het product toe in de app.

De LSC Smart lampen werken allemaal via wifi en kunnen dus direct gekoppeld worden zonder een tussenkomst van een bridge. Sommige zien dit als een voordeel en sommige als een nadeel, het voordeel is dat je bijvoorbeeld geen bridge hoeft te kopen en dus een goedkopere keuze is. Nadeel is dat deze keuze minder betrouwbaar is en minder veilig.

Welke LSC Smart Connect apparaten zijn er allemaal:

Het Smart Connect assortiment van Action breidt zich steeds verder uit, zo is er vrij recent ook een slimme deurbel en wat slimme camera’s toegevoegd aan het assortiment. We verwachten natuurlijk ook dat dit assortiment steeds verder uitbreidt, bekijk hieronder het huidige assortiment van Action met slimme producten:

Categorieën
 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd
 • Verlopen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 37
lsc deurbel gong

Nedis Deurgong – LSC deurbel gong

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
lsc smart connect slimme lampen

LSC smart Connect slimme lampen

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 5
lsc smart connect schijnwerper

LSC smart Connect Led schijnwerper

13.95
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
lsc smart connect video deurbel

LSC Smart Connect Video deurbel

37.95
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 5
lsc smart connect led strip

LSC Smart Connect Led strip

19.95
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 4
lsc smart connect slimme stekker

LSC Smart Connect slimme stekker

Toon volgende

Wat kun je allemaal met LSC Smart Connect?

Met LSC Smart Connect kun je je huis volledig voorzien van slimme verlichting. Zoals je hierboven kunt zien heeft Action verschillende slimme lampen: E14, E27, GU10 en zelfs een lichtstrip. Ook heeft Action wat accessoires waarmee je deze slimme lampen kunt bedienen. Mocht je een armatuur hebben waar geen slimme lamp in kan dan kun doormiddel van een slimme stekker de armatuur slim maken en opnemen in je smart home. Naast slimme lampen heeft Action ook nog wat andere slimme camera's en deurbellen. Met deze apparaten kun je het slimme huis weer een stukje veiliger maken. Bekijk hieronder een introductie hoe de slimme verlichting van Action werkt:

LSC Smart Connect Gebruiksaanwijzing (stappenplan)

Veel domotica systemen en merken werken met een basisstation, hiervoor dien je een basisstation aan te schaffen en vervolgens daar de apparaten aan te koppelen. Met LSC Smart Connect kun je al een start maken met slechts een enkele lamp. Heb je een lamp of een product van LSC Smart Connect volg dan onderstaande stappenplan om te starten:
 1. Installeer het product, draai bijvoorbeeld de lamp in armatuur.
 2. Doe de armatuur vervolgens aan en wacht tot de lamp brand.
 3. Download vervolgens de LSC Smart Connect app.
 4. Maak een account aan.
 5. Klik op het plusje in de app en voeg vervolgens het apparaat toe.
Na succesvol installeren van het product, verschijnt het product vervolgens in het overzicht. Je kunt het product nu aan- of uitzetten en de instellingen bepalen. Zo kun je lampen bijvoorbeeld op een bepaalde tijd automatiseren. Wil je bijvoorbeeld dat de lampen automatisch aangaan om 8 uur in de ochtend zet dan een timer en geef aan op welke dagen dit moet gebeuren.

LSC Smart Connect Google Home koppeling mogelijk?

Wil je de slimme lampen of apparaten van Action met spraak bedienen en heb je bijvoorbeeld al een smart speaker van Google? Dan kun je ook LSC Smart Connect koppelen met Google Home. Maak gebruik van onderstaande stappenplan om LSC smart te koppelen met Google Home.

Stappenplan: LSC Smart Connect Google Home koppeling:

 1. Zorg dat je Google smart speaker succesvol geïnstalleerd hebt.
 2. Zorg ook dat LSC Smart goed geïnstalleerd is en dat je een account hebt.
 3. Open de Google home app.
 4. Klik op + en vervolgens op "Apparaat instellen".
 5. Klik vervolgens op "Werkt met Google".
 6. Zoek in deze lijst naar LSC smart connect en voer je gegevens in.
Wanneer LSC succesvol is gekoppeld aan Google Home zullen de LSC apparaten in de Google Home app verschijnen. Je kunt in de app nu de lampen bedienen en ze bedienen met spraak.

Is LSC Smart Connect met meerdere lampen te gebruiken?

Jazeker, het is alleen niet duidelijk wat het maximaal aantal te koppelen lampen zijn. Veel gebruikers geven aan dat dit maximaal 26 lampen zijn en dat bij 26 er zich problemen voor doen. Het kan dus een probleem zijn als je een groot huis hebt en je het hele huis wil vol hangen met slimme verlichting. Zelf gaat ons voorkeur ook uit naar slimme verlichting die werkt met bijvoorbeeld Zigbee, zoals de lampen van Innr of Philips Hue. In onze ogen is dit een stuk betrouwbaarder en veiliger. Verder komt het ook niet ten goede voor je wifi verbinding als je extreem veel apparaten direct aansluit op de wifi, hiervoor kun je beter een bridge gebruiken.
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general