Niko Home Control

Niko Home Control is een systeem met zowel bedrade als draadloze componenten, sinds begin 2013 kan een Niko Home Control systeem dus zonder grondige verbouwing in een bestaande woning geïnstalleerd worden.

Voor de bedrade versie worden in de meterkast de verschillende modules geplaatst waarna vanuit de meterkast naar elk licht- of schakelpunt draden getrokken moeten worden voor de voeding en aansturing. Daarnaast moet voor de aansturing van de modules nog een extra kabel aanwezig zijn waarop de bediening interfaces (bv. touchscreens en muurschakelaars) worden aangesloten. Bediening is ook mogelijk via een web interface en via (gratis beschikbare) apps voor zowel Android als iOS en medio 2014 wordt hier naar verwachting ook een Windows Phone app aan toegevoegd.

Het systeem is gericht op zowel professioneel als thuisgebruik, voor de installatie is de nodige kennis van elektrische installaties nodig maar hoeft niet persé door een installateur gedaan te worden.

Niko Home Control is alles bij elkaar een degelijk systeem met fraai vormgegeven bedieningspanelen, de mogelijkheden zijn niet heel uitgebreid maar de meest gangbare modules zijn beschikbaar en hiermee is al heel wat te automatiseren in huis. Ook worden nog regelmatig uitbreidingen aan het systeem gedaan.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Niko Dimschakelaar voor Philips Hue - Original White

Niko Dimschakelaar voor Philips Hue – Original White

51.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Niko Dimschakelaar

Niko Dimschakelaar Voor Philips Hue – Intense Anthracite

56.99
Toon volgende
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general