Plugwise

Plugwise is een volledig draadloos systeem dat u kunt installeren in een bestaande woning of kantoor zonder hak- of breekwerk. Het systeem werkt op basis van het Zigbee protocol, een open protocol dat o.a. beschikt over beveiligde communicatie en ondersteuning heeft voor de ontvangstbevesting van signalen.

Het systeem is vooral gericht op het besparen van energie, elke zogenaamde Circle (een doorsteekmodule voor een apparaat of lamp) kan op afstand bediend worden en geeft tevens het energieverbruik door aan het systeem. Ook zijn er modules beschikbaar die in de meterkast worden geplaatst om het totaal verbruik van kantoren te meten en sinds juni 2012 is er een module beschikbaar die gekoppeld kan worden aan een slimme meter zodat het meten van het totaal verbruik van zowel gas als electriciteit voor thuisgebruikers ook beschikbaar is.

Dankzij de beveiliging van het Zigbee protocol kan het systeem veilig worden gebruikt zonder het risico te lopen dat derden bijvoorbeeld uw modules kunnen schakelen. Daarbij communiceren de gateways van Plugwise (Smile en Stretch) uitsluitend over met SLL beveiligde verbindingen met de buitenwereld en de data wordt opgeslagen volgens de industriestandaards in beveiliging. Een veilig systeem dus.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Plugwise Anna Slimme Thermostaat

Plugwise Anna Slimme Thermostaat

139.95
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Plugwise Lisa

Plugwise Lisa

94.00
Toon volgende
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general