Woox Smart Home

Steeds vaker zien we slimme producten van Woox voorbij komen, tijd om daar eens even na te kijken. Op deze pagina lees je wat voor bedrijf Woox is, wat voor producten ze verkopen en wat je er precies mee kunt. Bekijk hieronder alles over Woox smart home.

Wat is Woox voor een bedrijf?

Sinds een jaar of twee is Woox al in Europa en is inmiddels het assortiment aardig uitgebreid. Het werk Woox is ontstaan door een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven: Venztech Groep, TUYA en Moveteck. Woox is de strategische partner van TUYA Smart, zo worden ook alle WOOX apparaten aangedreven door het TUYA platform.

Alle WOOX apparaten ondersteunen Amazon Alexa en Google Assistant. Voordeel hiervan is dat je de apparaten bijvoorbeeld koppelt aan Google Home en de apparaten overzichtelijk in de Google Home app komen te staan. Ook kun je de apparaten dan ook met spraak bedienen, zeg bijvoorbeeld: “He Google, zet alle lampen aan”. Mocht dit niet genoeg zijn dan kun je de apparaten ook koppelen met IFTTT.

Ook nog belangrijk om te weten: Woox is in 2018 een geregisterd Europees handelsmerk en een geregistreerde Europees handelsnaam. Verder vallen alle Woox producten onder de officiële kwaliteitscertificering voor gebruik in Europa. Dat is ook wel een fijn gevoel.

Wat voor producten Woox smart home?

De producten van Woox zijn in drie verschillende categorieën in te delen: Power, Lighting en Vision. In de Power lijn horen slimme stekkers en slimme schakelaars. De Lighting lijn bestaat uit slimme verlichting en de Vision lijn bestaat uit slimme camera’s. Bekijk hieronder de Woox smart home producten die te koop zijn in Nederland:

Categorieën
Het Woox smart home pakket:   Onze Woox Smart home review Hoe werken de Woox smart home stekkers? Welke Woox smart home app moet je gebruiken? Nieuw: een slimme Woox deurbel Hoe werkt de koppeling: Woox Google Home

smart week tink

Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general