Busch-Jaeger domotica

Het merk Bush-Jaeger heeft ook een domotica systeem, het Busch ECO-System. Het ECO-System bestaat uit drie onderdelen met Busch-free@home®, Busch-Welcome® en Busch-secure@home®. Elk onderdeel heeft zijn eigen apparaten en functies. Op deze pagina lees je alles over het Busch Jaeger domotica systeem.

Wat is Busch-free@home®

Het Busch-free@home® systeem is een huisbesturingssysteem waarmee je verlichting, jaloezieën, verwarming en airconditioning in je huis kunt besturen vanaf een smartphone, tablet of computer. Dit systeem bestaat uit apparaten en functies die je binnenhuis kunt besturen, dit doe je via de gratis iOS Android app op je smartphone of tablet.

Naast het besturen van de apparaten kun je dit ook doen via touch bewegingen of via spraakbesturing. Optioneel kun je ook kiezen voor een wandpaneel die te verkrijgen is met een 7 of 4,3 inch scherm. Ideaal voor in het huis, hierdoor hoef je niet altijd je smartphone bij de hand te hebben.

Ook zijn de apparaten gewoon te bedienen met conventionele schakelaars. Deze schakelaars zijn te verkrijgen met handige logo’s, heb je bijvoorbeeld een lichtschakelaar, dan wordt deze aangeduid met een licht logo. Logo is optioneel, heb je liever geen logo’s maar gewoon strak design dan kan dit ook. Met schakelaars kun je een apparaat aan- of uitzetten, maar ook bijvoorbeeld dimmen.Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general