Control4

Control4 is een volledig draadloos domotica systeem dat is gebaseerd op het Zigbee protocol. Het Zigbee protocol is modulair, volledig draadloos en maakt gebruik van een beveiligd signaal. Ook is er de mogelijkheid voor ontvangstbevestiging van commando’s waardoor u na het versturen van een commando niet hoeft te controleren of deze daadwerkelijk is aangekomen, u kunt dit direct zien op de het bedieningsinterface.

Waarom Control4 automatisering

Mooi aan dit systeem is de mogelijkheid muziek en video in het systeem op te nemen, dit kan zowel draadloos als bedraad. Ook handig zijn de verschillende beschikbare draadloze muurschakelaars die overal te plaatsen zijn en tot zes apparaten of lampen kunnen schakelen. Daarnaast zijn er talloze ander bedieningsmogelijkheden, waaronder de besturing via een eigen Android of iPhone app en u kunt tenslotte ook nog kiezen uit touchscreens in verschillende maten en prijzen.

Alles bij elkaar een zeer uitgebreid systeem. U kunt door het modulaire karakter van het systeem starten met een enkele zender en ontvanger en dit later uitbreiden met bijvoorbeeld audio, video en besturing via een touchscreen.
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general