Creston Domotica

Crestron is al ruim 40 jaar fabrikant op het gebied van geavanceerde regel- en automatiseringssystemen, en innoveert technologie die het beheer en gebruik van moderne gebouwen vereenvoudigt en verbetert. Met meer dan 90 kantoren wereldwijd voorziet Crestron in een wereldwijde dekking voor support, trainingen en lokale aanspreekpunten.

In België zijn we vertegenwoordigt met het EMEA kantoor in Rijmenam voor support, trainingen, magazijn en lokale aanspreekpunten. In Nederland zijn we vertegenwoordigt met een kantoor in Gorinchem voor support, trainingen en lokale aanspreekpunten.

Crestron producten zijn Integrated by Design™, alle producten zijn gemaakt om met elkaar te integreren en onderling (gebruikers-) informatie uit te wisselen. Het brede productengamma biedt o.a. eigen oplossingen voor audio-, video-, energiebeheer-, verlichting- en klimaatregelsystemen. Geschikt voor toepassingen in kantoren, universiteiten, scholen, jachten, hotel, ziekenhuizen en woningen.

Thuis
Je hebt niet meerdere afstandsbedieningen nodig om even TV te kijken, of een muur vol met schakelaars om simpele settings te veranderen in de woning. Neem de controle over de installaties in je eigen huis door met een simpele druk op de knop alle gewenste handelingen uit te laten voeren. Vanuit jouw favoriete stoel controleer je nu de verlichting, muziek, films, klimaatregelingen, alarmsysteem etc. Het comfort en gebruiksgemak van een technisch hoogstaand systeem in jouw woning.

Op het werk
Of het nu gaat om het starten van een presentatie, audio- of videoconferentie sessie, Lync meeting of het boeken van een ruimte. Crestron heeft het controlesysteem, en de bedieningsinterface, waarmee alle handelingen snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Hiermee wordt waardevolle tijd bespaart, en irritaties worden weggenomen. Makkelijker samenwerken, content delen en tegelijk efficient omgaan met beschikbare energiebronnen.
Op school
Crestron maakt het voor iedereen makkelijk om het leslokaal van deze tijd te gebruiken, en optimal voordeel te halen uit de modern leermiddelen. Makkelijk te bedienen systemen, gecombineerd met content opnemen, delen en terugkijken via alle beschikbare kanelen. Een Crestron Connected Campus is een volledig op IP gebaseerde oplossing die niet alleen klaar is voor de student van vandaag, maar ook die van morgen.

Overal ter wereld
Voeg Crestron controle toe op jouw mobiele apparatuur, iPad, iPhone, MacBook, Windows laptop, etc. en overal waar u bent,wat er ook nodig is, u bent verbonden met uw Crestron systeem.
Of dit nu is in uw woning, kantoor of prive jacht. Voor alle systemen en wensen hebben we een systeem op maat.
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general