Domotica Merken

Er zijn tegenwoordig domotica systemen van allerlei merken. Het ene merk kenmerkt zich door zijn lage prijs en het andere door de hoeveelheid mogelijkheden. Op deze pagina vind je de meest gebruikte en bekende domotica merken. Wil je meer informatie over een bepaald merk dan hoef je alleen maar op een logo te klikken en je kunt vervolgens alle informatie over een merk lezen.

Vergelijk de smart home systemen

Welk systeem jij kiest hangt helemaal van jouw budget en voorkeuren af. Laat je dus vooraf goed informeren en zoek vooral ook zelf het een en ander uit: Wat vind jij dat jouw systeem absoluut goed moet kunnen? Vind je het bijvoorbeeld vooral belangrijk dat je de temperatuur op afstand kan regelen? Of wil je graag een systeem waarmee je je complete media center kan vervangen? Allemaal vragen die van belang zijn voor het kiezen voor het juiste systeem.

Het Beste Smart Home Systeem

Steeds vaker is het ook mogelijk verschillende merken systemen met elkaar te laten communiceren. Misschien kan je hierdoor wel het ideale systeem samenstellen dat alles kan, betrouwbaar is een ook nog eens betaalbaar!

Heb je geen zin om veel zelf uit te zoeken en te installeren? Dus wil je liever een kant en klaar compleet domotica systeem aanschaffen? Bekijk dan hieronder het overzicht met domotica merken en lees wat de mogelijkheden zijn per merk.

Ben je echter iemand die er meer geïnteresseerd in is om uit lossen producten zelf zijn ideale systeem op te bouwen? Kijk dan bij “Producten” en ontdek wat er allemaal mogelijk is, en welke slimme producten je kan combineren tot één groot systeem.
Uitgelichte domotica merken:

Philips Hue

Philips Hue is het bekendste en meest gebruikte systeem voor slimme lampen. Met Philips Hue kun je het gehele huis en tuin voorzien van slimme lampen.

Google Home

Het systeem van Google Home wordt steeds populairder, vooral met de komst van de smart speakers. Lees hier alles over dit systeem.

Netatmo

Netatmo is een Frans bedrijf die zich volledig richt op smart home apparaten, denk aan beveiligingscamera’s, rookmelders, en weersensoren.

Nuki

Nuki is vooral bekend van het Nuki Smart Lock. Dit is een slim slot die je op je bestaande cilinder installeert, waardoor je het slot op een slimme manier kunt bedienen.

Alle domotica merken:

Hieronder hebben we een lijst met alle domotica merken die vooral populair zijn in Nederland. Wil je meer weten over een bepaald merk klik dan op het logo van het merk. Automatisch wordt je naar de pagina van het merk gestuurd. Op de pagina van het merk vind je vervolgens alle informatie over het merk, zo lees je wat mogelijk is met het merk en welke producten bij het merk horen. 

Amazon

Apple HomeKit

Arlo

Bose

Doorbird

Duux

Eufy

FIBARO

GARDENA

Gigaset

Google Home

Hema Smart Home

HomeWizard

Homey

IKEA TRÅDFRI

Innr

KlikAanKlikUit

LIFX

Netatmo

Niko Home Control

Nuki

Philips Hue

Plugwise

Ring

Smartwares

Somfy

TP-Link

Woox

Wyze

Xiaomi smart home

Yale
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general