Duotecno

Duotecno is een een veelzijdig volledig bedraad domotica systeem dat communiceert via het CAN-bus protocol. Bijzonder is dat het systeem interfaces heeft voor een groot aantal audio systemen van verschillende merken, zo is er een koppeling mogelijk met Artsound, B&O, Bose (Lifestyles, ESP-88 en AMS-8), Marantz, Nuvo, Opus, Russound, Speakercraft, Xantech RTI en Integra en kan het systeem gekoppeld worden met diverse alarmsystemen van derden, te weten: Aritech ATS master van UTS, Galaxy van Honeywell en ANB Bibus. Door middel van een speciaal ontwikkelde TCP/IP module is het ook mogelijk dat andere apparaten van derden met Duotecno communiceren, hiervoor moet het apparaat wel eerst door de leverancier geschikt gemaakt worden.

Voor de bediening van het systeem zijn een aantal verschillende fraai vormgegeven interfaces voor aan de muur beschikbaar maar ook is er de mogelijkheid het systeem te bedienen via de iPad of iPhone. Ook is het mogelijk het systeem te bedienen door middel van Iridium, Command Fusion of RTI. Bediening vanaf een Android apparaat is alleen mogelijk via een van deze laatstgenoemden.

Verder heeft het systeem natuurlijk ook de diverse componenten beschikbaar wat een uitgebreid domotica systeem hoort te hebben zoals bediening van licht, gordijnen, rolluiken en poorten, mogelijkheden voor deurcommunicatie en camerabewaking, licht-, en bewegingssensoren, etc.
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general