Beste Philips Hue buitenverlichting

Philips Hue is onze favoriete merk als het gaat om slimme verlichting. Het systeem werkt erg goed en de kwaliteit van de producten is erg goed. Ook het assortiment met Hue buitenverlichting is zeker de moeite waard om daar even naar te kijken, vandaar dat we op deze pagina de beste Philips Hue buitenverlichting uitlichten. Philips Hue heeft verschillende buitenlampen, spots, lantaarns en zelfs licht strips, bekijk onze favorieten hieronder.

Inhoudt van dit artikel

Dit zijn onze favoriete top 10 Philips Hue buitenverlichting

Hieronder vind je een top 10 met onze favoriete Philips Hue buitenverlichting. Zoals je kunt zien is elke lamp anders en kan elke lamp anders gebruikt worden, zo zijn er sokkellampen, wandlampen en hanglampen. Kies vooral de lamp die het beste bij jouw tuin past. Wel kun je rekening houden met de lijn van de lampen, zo heeft Philips Hue verschillende lijnen met lampen die bij elkaar horen. Door Philips Hue buitenlampen te kiezen uit dezelfde lijn passen de lampen beter aan op elkaar.

philips hue buitenverlichting lily

1. Hue Lily buitenlamp

De Hue Lily spots zijn ideaal om dingen in je tuin uit te lichten. Denk aan je tuinpad of een boom.

hue fuzo buitenlampen

2. Hue Fuzo buitenlampen

Mooie Hue Fuzo lijn, bestaat uit sokkellampen en mooie wandlampen.

philips hue impress wandlamp

3. Hue Impress wandlamp

Mooie wandbuitenlamp van Hue. De naam zegt het al Impress, dit is een erg mooie lamp.
Hue attract buitenwandlamp

4. Hue Attract muurlamp

Nog een mooie Philips Hue buitenlamp. Deze Attract is bedoeld voor aan de muur.

Philips Hue Appear wandlamp

5. Philips Hue Appear buitenlamp

Hue buitenspot die je aan de muur hangt, de lamp licht bijvoorbeeld een schutting mooi uit.

Philips Hue econic wandlamp

6. Hue Econic buitenwandlamp

Mooie slimme buitenwandlamp uit de Hue Econic lijn, kan in verschillende kleuren branden.

philips hue tuar wandlamp

7. Hue Tuar buitenwandlamp

De Hue Tuar buitenwandlamp is een ideale lamp om in de tuin te hangen.

8. Philips Hue Impress sokkellamp

Mooi uitziende sokkellamp uit de Philips Hue Impress lijn, ideaal om een pad te verlichten.

9. Philips Hue Outdoor Lightstrip

Ook met de Philips Hue buiten lichtstrip kun je mooie dingen doen, leg bijvoorbeeld een 'rode loper' uit.

10. Hue Nyro muurlamp

Nyro lamp is een mooie lamp met die naar beneden schijnt, ideaal voor aan een schutting.

Hoe Philips Hue buitenverlichting aansluiten?

Het aansluiten van de Philips Hue buitenverlichting is vrij simpel en makkelijk aan te leggen. Vooral omdat alle lampen van Philips Hue werken op laagspanning hoef je geen elektricien te zijn en is het vrij simpel. Het enige waar je voor moet zorgen is dat je elektriciteit buiten hebt. Het makkelijkste is wanneer er een stopcontact zo dicht mogelijk bij de Hue buitenlamp staat, maar dit is natuurlijk niet altijd mogelijk. Gelukkig heeft Hue daar ook een mooie oplossing voor en dat is extra voedingskabel, maar vaak is dit niet nodig want de snoeren van de lampen zijn vaak best lang. Heb je een lamp geïnstalleerd dan is de kunst om de voedingskabel netjes weg te werken, dit kun je bijvoorbeeld doen door het snoer onder de tegels heen te leggen. Heb je de lampen in grond staan dan zijn ze ook heel makkelijk in te graven. Voordat je de Philips Hue buitenverlichting gaat aansluiten kan het handig zijn om onze tips voor het aanleggen van Hue buitenverlichting door te lezen.

Tips Hue buitenverlichting aanleggen

Het aanleggen van Philips Hue buitenverlichting is vrij simpel, maar toch zien we dit toch vaak fout gaan. Lees daarom onze tips voor het aanleggen van de tuinverlichting:
 1. Positioneer de lampen eerst en ga dan met stroom aan de slag.
 2. Leg draad strak neer en leg het in een lijn, zo weet je altijd waar het snoer ligt.
 3. Graaf het snoer het liefst zo diep mogelijk in, hiermee voorkom je dat je het snoer raakt met tuinwerkzaamheden.
 4. Schaf extra voedingskabel aan wanneer je te kortkomt.

Hue buitenverlichting installeren

Heb je Philips Hue buitenverlichting? Dan hebben we hieronder een simpele stappenplan voor je opgesteld hoe je de lampen kunt installeren. Zorg eerst ervoor dat alles uitgepakt is, heb je de spots of lampen die met elkaar gekoppeld moeten worden, koppel deze dan alvast. Volg daarna volgende stappen plan om de Hue buitenverlichting te installeren:
 1. Zorg dat de lamp voorzien is van stroom (liefst dichtbij de brigde).
 2. Open de Philips Hue app en druk op instellingen.
 3. Klik op ‘Lampconfiguratie’ en druk vervolgens op Lamp toevoegen.
 4. Automatisch zal nu naar lampen gezocht worden.
 5. Komt er een lamp in beeld klik deze dan aan. Is dit de juiste lamp dan zal de lamp knipperen.
 6. Voeg de lamp nu toe aan een kamer of zone, dit doe je door op instellingen op ‘Kamers en zones’ te drukken.
 7. Kies hier voor een kamer (waarschijnlijk tuin), heb je deze nog niet maak dan een nieuwe kamer aan.
 8. Klik vervolgens op de kamer en voeg de lampen toe die je zojuist hebt toegevoegd.
Na het succesvol installeren van de lampen kun je nu de Hue lampen in de tuin installeren. Plaats de lampen eerst waar je ze wil hebben en ga vervolgens met de stroomverbinding aan de slag.

Is er een Philips Hue buitenverlichting starterspakket?

Voordat je begint met Philips Hue buitenverlichting is het belangrijk om te weten dat Philips Hue werkt met een Hue Bridge. Zo’n bridge zorgt ervoor dat lampen met elkaar koppelt zijn en dat je ze kunt bedienen via de Hue app. Ook zorgt dit ervoor dat je lampen buitenshuis kunt bedienen. Hoeveel er geen standaard Philips Hue buitenverlichting starterspakket is, kun je wel een begin maken met binnen verlichting. In deze pakketen zit standaard een bridge, wat lampen en wat accessoires. Een perfect begin en ideaal om dit uit te breiden met slimme buiten verlichting.

Populair: Philips Hue Outdoor Lily spots

philips hue outdoor lily spots Onze favoriete Philips Hue buitenlampen zijn de Lily spots. De Lilyspots zijn soort prikspots die je heel makkelijk in de grond prikt, daarnaast kun je de Lily spots ook aan de muurhangen. Met de Lily spots kun je dingen uitlichten in je tuin, omdat de lampen ook nog in meer dan 16 miljoen verschillende kleuren kunnen branden zorgt dit voor een mooie sfeer. De Lily spots zijn in een starterskit te verkrijgen van drie stuks, daarnaast kun je deze set uitbreiden met losse Hue buitenspots.

Ook interessant Philips Hue buitenlamp Fuzo

philips hue buitenlamp fuzoFuzo buitenlampen. Deze Fuzo lijn bestaat uit verschillende lampen die verschillende functies hebben. Zo heb je mooie sokkellampen en heb je mooie wandlampen. Deze serie hebben we uitgelicht, omdat de lampen erg mooi zijn en bestaat uit een lijn met verschillende lampen. Zo kun je met de serie je hele tuin voorzien van slimme verlichting en sluit dit mooi aan op elkaar.

Handig: Hue buitenlamp met sensor

Wat ook nog een toevoeging kan zijn voor je Philips Hue buitenverlichting is een hue lamp met sensor. Met een Hue bewegingssensor kun je verschillende lampen aan laten springen bij beweging. Dit kan voor verschillende secondes of minuten, ook kun je met een beweging een scene starten. Het mooie van deze slimme bewegingssensor is dat je deze niet koppelt aan een enkele lamp, kan wel natuurlijk, maar je kunt meerdere lampen koppelen aan de bewegingssensor. Ook kun je de lampen in verschillende kleuren laten branden en niet standaard in wit licht bijvoorbeeld.
automatische voerbak kat

Automatische voerbak kat

Tegenwoordig kan alles geautomatiseerd worden in huis, denk aan deuren die op afstand open kunnen, tuin wordt automatische gesproeid en de robotstofzuiger zuigt de vloer

Lees verder »
Domoticavergelijken.nl
Logo
Enable registration in settings - general