Thuisautomatisering

Om je een idee te geven wat de mogelijkheden zijn van domotica en thuisautomatisering hebben we hieronder enkele projecten staan. Bij elk project vertellen wat je er mee kunt, wat de voordelen zijn en hoe je dit kunt uitvoeren. Sommige projecten zijn makkelijk zelf uit te voeren en veel projecten is een beetje of veel kennis van elektronica benodigd. 

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor thuisautomatisering. Mocht je zelf ook nog mogelijkheden hebben die hieronder niet staan of ben je benieuwd of iets mogelijk is? Dan kun je altijd contact met ons opnemen en wij proberen je hierbij zo goed mogelijk te helpen!

 
beveiliging in huis

Slimme beveiliging huis

Met slimme beveiliging houdt je op afstand 24/7 je huis in de gaten. Ook zijn er slimme sensoren en melders die je huis nog een stuk veiliger maken. 

Automatische koffie zetten

Hoe lekker is het om wakker te worden met de lucht van koffie. Zet een timer op je apparaat al is het filterkoffie of bonenkoffie, de mogelijkheden zijn oneindig.

 

gordijnen automatische openen

Gordijnen automatisch openen

Het is goed om wakker te worden met zonlicht. Zet een timer op de gordijnen en word heerlijk wakker met zonlicht dat de kamer binnen schijnt. Lees hier hoe je dit doet.

 

garagedeur op afstand openen

Garagedeur vanuit auto openen

Een garagedeur die op afstand geopend kan worden zorgt voor gemak, maar ook zeker voor meer veiligheid. Het is handig om dit op afstand te doen en ook wanneer je met de auto aankomt rijden. Je kunt dit doen via een afstandsbediening of met een automatische sensor.

 

gras automatisch laten maaien

Gras automatische laten maaien

Een robotmaaier neemt het maai werk van je over. De robot bekijkt zelf wanneer hij moet maaien en wat de beste frequentie is, daarnaast weet de robot ook waar hij geweest is en waar hij nog moeit maaien. Ook is het maaiwerk van de robotmaaier vaak niet te overtreffen, omdat de robot zorgt voor een strakke mat.

voordeur op afstand openen

Voordeur op afstand openen

Het openen van je voordeur op afstand heeft verschillende voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld even de deur openen voor een bekende of voor de postbode, maar ook kun je monitoren wanneer de deur open- of dichtgaat. Daarnaast hoef je ook geen sleutels meer mee te nemen en open je de deur gewoon met je smartphone.

 

Hulp of advies nodig?

 Wil je graag één van de bovenstaande thuisautomatisering projecten ook uitvoeren of laten uitvoeren? Vul dan hieronder je gegevens in en geef aan waarmee je hulp nodig hebt of wat je uitgevoerd wil hebben. Heb je zelf nog ideeën die niet in het bovenstaande overzicht staan? Dat is ook geen probleem de mogelijkheden in domotica zijn eindeloos. 

  Domoticavergelijken.nl
  Logo
  Enable registration in settings - general
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0